Banquet

Dear Customer,
We look forward to welcoming you and your banquet guests, and suggest that you make an appointment with us so that we can discuss menus and arrangements.

 

Kindly make note of the following considerations:

  • Banquet menus are served for groups of 10 people or more.
  • Please confirm the precise number in your party no later than 24 hours prior to your event.
  • We partner with “l’Atelier de fleurs” in la Heutte and the staff there would be glad to make arrangements for table centers 0324851279.
  • Please advise us of your preferred table set-up no later than 24 hours prior to your event, and feel free to provide us with a seating plan and place cards with your guests’ names.
  • We are able to accommodate events lasting beyond midnight. Possible extension until 2 am at the latest : CHF 150.00
  • We offer finger-food appetizers consisting of puff pastries and gougère (Fr. 3.00 per person), and various canapés (Fr. 5.00 per piece).

 

Menu 1 (CHF 56.00)

Gemischter Salat
Mixed salad
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Eglifilets gebraten, Salzkartoffeln
Filets of perch meunière, plain apples
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Eglifilets gebacken, Tartarsauce
Fried perch fillets, tartar sauce
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Hausgemachtes Parfait mit seinem Coulis und Früchte garniert
Iced fruit parfait

Menu 2 (CHF 58.00)

Gemischter Salat
Mixed salad
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Tagliatelle mit leichter Rahm-sauce und Lachsforellenfilet
Tagliatelle with cream and salmon trout fillet
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Gegrillte Zanderfilets, Gemüse und Salzkartoffeln
Grilled pike-perch fillets, vegetables and plain apples
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Hausgemachtes Diplomat
In-house diplomat

Menu 3 (CHF 77.00)

Blattsalat mit gebratenem Hechtfilet
Green salad with pike meunière
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Felchenfilets mit Estragonsauce, Reis
Fillets of féra in tarragon sauce, rice
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Zanderfilets gegrillt mit Gemüse
Grilled pike-perch fillets, vegetables
*
Eglifilets frittiert, Salzkartoffeln
Fried perch fillets, plain apples
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Caramelchöpfli
Caramel flan

Menu 4 (CHF 65.00)

Gemischter Salat mit frittiertem Hechtfilet
Mixed salad and fried pike
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Felchenfilets mit Estragonsauce, Reis
Fillets of féra in tarragon sauce, rice
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Camparisorbet
Campari sorbet
*
Eglifilets gebraten, Salzkartoffeln
Filets of perch meunière, plain apples
*
Dessert-Teller
Dessert assortment

Menu 5 (CHF 74.00)

Grüner Salat
Green salad
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Eglifilets meunières, Salzkartoffeln
Perch fillets, plain apples
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Roastbeef nach englischer Art, Gemüse und Kroketten
English-style roast beef,vegetables and apple croquettes
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Hausgemachtes Parfait mit seinem Coulis und Früchte garniert
Iced fruit parfait

Menu 6 (CHF 59.00)

Tagessuppe je nach Saison
Seasonal soup
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Eglifilets frittiert, Tartarsauce und Salzkartoffeln
Fried perch fillets,tartar sauce and plain apples
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Pouletbrust mit Senfsauce und Reis und Seelandgemüse
Chicken breast with mustard, rice and vegetables
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Vacherin glacé

Menu 7 (CHF 67.00)

Gemischter Salat
Mixed salad
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Pastetli mit Bielersee-fische in Streifen geschnitten
Lake Biel fish pie
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Camparisorbet
Campari sorbet
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Schweinsfilet Calvados, Gemüse und Kroketten
Pork tenderloin with Calvados sauce, vegetables and croquettes
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Chocolate mousse

Menu 8 (87.00 CHF)

Geräucherte Entenbrust mit Salat an Balsamico
Duck breast, salad and balsamico sauce
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Eglifilets in Butter, Reis
Perch fillets, rice
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Camparisorbet
Campari sorbet
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Rindsfilet garniert
Beef fillet garnished
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Dessert-Teller
Dessert assortment

Menu 9 (94.00 CHF)

Marinierte Lachsforellenfilets, Salatbouquet
Marinated salmon trout, salad bouquet
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Bielerseehechtfilets gebraten, Linsen
Lake Biel pike, lentils
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Rindshohrückenbraten, Saison-Gemüse und Gratinkartoffeln
PrimeRib of beef, vegetables and gratin
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Dessert-Teller
Dessert assortment

Menu 10 (CHF 47.00)

Tagessuppe je nach Saison
Seasonal soup
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Gemischter Salat mit Sonnenblumenkerne,Croutons und Ei
Mixed salad with sunflower seedscroutons and egg
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VEGIC-stroganoff,Gemüse und Nudeln
VEGIC Stroganoff, vegetables and noodles
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Hausgemachtes Parfait mit seinem Coulis und Früchte garniert

Iced fruit parfait

Menu 11 (61.00 CHF)

Rindscarpaccio mit Parmesanspänen und Salatbouquet
Beef carpaccio, parmesan shavings and salad bouquet
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Schweinsbraten Calvados, Gemüse und Röstikroketten
Roast pork with Calvados sauce, vegetables and croquettes
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Frozen meringue

Menu 12 (CHF 91.00)

Gemischter Salat
Mixed salad
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Felchenfilets frittiert, Salzkartoffeln
Fried fillets of féra, plain apples
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Kalbsfilet mit Morchelsauce, Nudeln
Mignon of veal with morel sauce, noodles
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Dessert-Teller
Dessert assortment

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